Gara şehitleri için lokma dağıtıldı

Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde yer alan Gara'da terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen 13 Türk vatandaşı ile operasyonda şehit olan 3 asker için Batman’da lokma dağıtıldı.

Yaşam Yayın: 18 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 18.02.2021 13:21:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde yer alan Gara'da terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen 13 Türk vatandaşı ile operasyonda şehit olan 3 asker için Batman’da lokma dağıtıldı. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı tarafından Turgut Özal Bulvarı'nda düzenlenen programda şehitler için dua edildi, vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu. Programa Vali Hulusi Şahin,  Garnizon Komutanı, İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak, Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan, AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve kurum müdürleri katıldı. Vali Hulusi Şahin, “Bugün Batman Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı Başkanlığımızın organizesinde Gara’da şehit olan 13 ve 3’te operasyonda şehit olan 16 şehidimiz için lokma dağıtım etkinliğine bizde katıldık. Bu arada Sayın Paşamızda  bu etkinliğe misafir oldular. Allah şehitlerimize rahmet etsin bizlere de şehitlerimize laik  işler yapmayı nasip etsin. Tekrar tüm şehitlerimize rahmet diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.