GAMER, Vali Şahin başkanlığında toplandı

Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) İzleme Değerlendirme Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapıldı.

Gündem Yayın: 23 Şubat 2020 - Pazar - Güncelleme: 23.02.2020 16:21:29
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) İzleme Değerlendirme Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapıldı. Batman Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde yapılan toplantıya; Garnizon Komutan Vekili Albay Halil İbrahim Yüksek, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Kamil Gülen, Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ile ilgili kurum yetkilileri katıldı. Vali Hulusi Şahin’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda; İl GAMER Müdürü tarafından 2019 yılında Batman’da meydana gelen ve GAMER'e yansıyan olaylara ilişkin yapılan sunumun ardından, koordinasyon gerektiren konular görüşüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.