Eş Başkanlar ziyaret turunda

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, belediye meclis üyeleriyle birlikte esnaf ve halkımızla buluşmaya devam ediyor.

Yaşam Yayın: 27 Mayıs 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 27.05.2019 14:35:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, belediye meclis üyeleriyle birlikte esnaf ve halkımızla buluşmaya devam ediyor. 31 Mart 2019 seçimlerinin ardından mazbatalarını aldıktan sonra kutlama ziyaretine gelen esnafa iade-i ziyaret gerçekleştiren Eş Başkanlar ve Meclis üyeleri, 8 Mart Kadın Parkı, Salih Özdemir Parkı ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Turgut Özal Bulvarındaki esnafları tek tek ziyaret ederek “Hayırlı İşler” temennisinde bulunan Eş Başkanlar ve Meclis üyeleri esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisinden oldukça memnun kaldı. Farklı sektörlerde hizmet veren yüzlerce esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Eş Başkanlar, esnaf ve Batmanlılarla sohbet edip, anı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çektirdi. Beraberinde bazı birim müdürleriyle birlikte bazı  eksikliklerin yerinde tespit edildiği park incelemesinde ise çalışmalara en kısa süre içerisinde başlanılması için talimat verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.