“EĞİTİM VARSA, ENGEL YOKTUR”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Engelliler haftasında değil, yılın 365 günü onların hizmetinde olduklarını söyledi.

Gündem Yayın: 16 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 16.05.2018 12:06:06
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

 Her yıl olduğu gibi bu yılda, Engelliler haftasında Zihinsel Engelli Rehabilitasyon Merkezlerinde eğitim gören öğrencilere yönelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa sportif bir program düzenledi. 16 Mayıs Şehir Stadyumunda hazırlanan sportif alanlarda Zihinsel Engelli öğrenciler aileleriyle birlikte doyasıya eğlendiler. İl Müdürü Eren; “Onlar bizim için çok özel insanlardır. Yapılan tüm hizmet ve fedakârlıklar çok özel olmalı. Bu bilinçle her zaman onları ziyaret ediyor, sorunlarını dinliyor ve çözüm üretmeye çalışıyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.