‘Eğitim sorunları tüm boyutlarıyla ele alındı’

AK Parti Batman İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür, hafta sonu Batman'a gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gündem Yayın: 05 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 05.11.2019 18:41:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Batman İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür, hafta sonu Batman'a gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bakan Selçuk'un  ziyareti ile Batman'ın eğitim sorunlarının tüm boyutlarıyla ele alındığını dile getiren Başkan Gür; “Eğitimde Batman için neler yapılabilir, alınması gereken tedbirler, hedefler ve ihtiyaçlar doğrultusunda Milli Eğitim Bakanı sayın Ziya Selçuk’un katılımıyla, Valimiz Hulusi Şahin, Milletvekilimiz Ziver Özdemir, Vali Yardımcılarımız, Kaymakamlarımız, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürlerinin de bulunduğu tüm paydaşlarla verimli toplantılar gerçekleştirdik” diye konuştu. Gür, şöyle konuştu: “Özellikle Batman için son derece önemli olan OSB'lerdeki iş kollarına hitap edecek meslek liselerinin artırılmasına ve mevcutlarının da daha kaliteli hale getirilmesine yönelik istişarelerimiz oldu.  Bakanımızın tüm taleplerimizi dikkatle not alması ve bütün bunları önümüzdeki süreçte giderilmeye çalışılacağının sözünü vermesi,yapımı devam eden bir kısım okulun ödeneğinin de kısa süre içinde gönderileceğini belirtmesi, bizleri oldukça memnun etmiştir. Milletvekilimiz Ziver Özdemir’in de eski mezunlarından olduğu okulun isminin iade edilmesi talebimiz de olumlu karşılanmış ve okula tekrar Batman Lisesi ismi verilmesi konusunda, sayın Bakanımız ilgilileri anında talimatlandırmıştır.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.