Eczane Teknisyenleri Derneği’ne ziyaret

Diyarbakır Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Mahmut Ulgay ve Yönetim Kurulu Eczane Teknisyenleri Derneğine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gündem Yayın: 31 Aralık 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 31.12.2018 12:16:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Diyarbakır Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Mahmut Ulgay ve Yönetim Kurulu Eczane Teknisyenleri Derneğine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten dolayı Dernek Başkanı Abdullah Ekin Diyarbakırlı meslektaşlarına teşekkür etti. Batman Derneğine günün anısına plaket veren Diyarbakır Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Mahmut Ulgay; “Meslektaşlarımızın Batman’da tek çatı altında olması bizlere güç veriyor. Allah’ın izniyle 81 ilde örgütlenip büyük bir aile olacağız. Yeni kurulan ve kurulacak olan tüm derneklerimizin yanındayız. Batman’da genç meslektaşlarımızın başarılı işler yapacaklarına inanıyorum” diye konuştu. Batman Eczacı ve Teknisyenleri Derneği Başkanı Abdullah Ekin ise, sadece mesleklerine yönelik değil, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif, gençlik, çevre ve birçok alanda faaliyetler yaparak sosyal sorumluluk projelerini hayata geçireceklerini söyledi. Başkan Ekin ayrıca, Batman’da örnek bir dernek olacaklarını da sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.