Dişikırık, velilere okulun hedeflerini anlattı

Uzman Eğitimci Cuma Dişikırık’ın devralarak isim hakkı verdiği Rüzgar Koleji’nde velilerle tanışma ve kaynaşma toplantısı yapıldı.

Yaşam Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 16:58:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Uzman Eğitimci Cuma Dişikırık’ın devralarak isim hakkı verdiği Rüzgar Koleji’nde velilerle tanışma ve kaynaşma toplantısı yapıldı. Eğitimci Cuma Dişikırık, Siirt Çevreyolu üzerinde devraldığı eğitim kurumunu Rüzgar Koleji adıyla Batman’ın eğitim sektörüne kazandırdı. Ana sınıftan liseye kadar eğitim verecek olan okulun yönetimi, okulun velileri ile toplantıda bir araya geldi. Devralınan okulun velilerini, Eva Davet konferans salonunda ağırlayan Eğitimci Dişikırık, okulun hedeflerini, çalışmalarını ve eğitim çizgisini anlattı. Anasınıfı 4–5 yaş gurubu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine hizmet vereceklerini belirten Dişikırık, eğitim alanında 33 yıllık tecrübesiyle akademik başarının yanında değerler eğitimi üzerinde de duracaklarını ifade etti. Dişikırık "Elbette ki akademik başarı ve akademik çalışmalar vazgeçilmezimizdir. Ancak hepimizin şikayetçi olduğu çocuklarımıza toplumun ve dünyanın kabul ettiği değerleri yitirdiği veya koruyamadığı şeklindeki sıkıntılar da dikkate alınarak Arzu ettiğimiz ailesiyle ve çevresiyle bağdaşır toplumun takdir ettiği alışkanlıkları taşıyan başarılı, yabancı dil bilen, spor ve müziğe ilgili, çevreye duyarlı, hayvan sevgisi olan mutlu bireyler yetiştirmek en büyük amacımızdır” dedi. Çocukları güçlü bir karakterle, aile ve insan sevgisine sahip, sorumluluk sahibi ve başarılı bireyler olarak yetiştirmeyi hedef alacaklarını belirten Dişikırık, Rüzgar Koleji’nde eğitim modelini olgunlaştırdıktan sonra franchise çalışmalarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.