Dart turnuvasına 38 kişi katıldı

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Dart İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlediği 100. Yıl Dart turnuvası sona erdi.

Yayın: 23 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 23.05.2019 16:18:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Dart İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlediği 100. Yıl Dart turnuvası sona erdi.  2018-2019 yılı il içi faaliyet programında yer alan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Dart turnuvası düzenlendi.  Turnuvada genç kızlarda 16, genç erkeklerde ise 22 sporcu yarıştı. Turnuvaya; genç kızlarda 4 ve genç erkekler kategorilerinde ise 5 okul katılım sağladı.  Şehid Ömer Halisdemir Anadolu Lisesinde yapılana 100. Yıl Dart turnuvasında bize her türlü desteği eren Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren’e ve Okul Müdür Mehmet Salih Yıldırım başta olmak üzere herkese teşekkür eden İl Temsilcisi Ömer Durmaz; “Güzel ve anlamlı bir etkinliği imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okulun beden eğitimi öğretmenleri Nihat Kılıç, Çağrı Gezgin ve katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize, derece yapan sporcularımıza TBBDF Batman İl Temsilciliği adına teşekkür ediyorum” dedi. Genç Kızlar Dereceleri; 1 - Emine Çelik - Raman Anadolu Lisesi, 2 - Zilan Kılıcı - Spor Lisesi, 3 -Emine Taş - Spor Lisesi, 4 - Şilan Getiren -Farabi Anadolu Lisesi. Genç Erkekler Dereceleri; 1 - Abdülmecit Kına -Farabi Anadolu Lisesi, 2 - Mevlan Aktağ -Spor Lisesi, 3 - Taner Aslan -Mevlana Anadolu Lisesi, 4 - Numan Baykal -Farabi Anadolu Lisesi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.