Çocuklara masal tadında animasyon filmler

Hizmetlerinde çocuklara yönelik pozitif ayrımcılık uygulayan Batman Belediyesi, çocuklar için özel programlara yer verdiği Ocak ayı kültürel etkinlikler kapsamında hafta sonu ücretsiz animasyon film gösterimlerine devam ediyor.

Yaşam Yayın: 27 Ocak 2019 - Pazar - Güncelleme: 27.01.2019 14:40:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Yetişkinlere yönelik konser ve tiyatro gösterimlerini takvimleyen Batman Belediyesi çocuklar için animasyon film gösterimleri, çocuk tiyatro oyunları ve müzikli gösterilerle Ocak ayı programında da ağırlıklı yer verdi. Sürekli ve zengin içerikli etkinlikler nedeniyle çocukların adresi haline gelen Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde çocuklar için bu kez ‘Ferdinand’ adlı animasyon film gösterimi gerçekleştirildi. Buz Devri serisi ile Rio film serisini yöneten Carlos Saldanha'nın yönetmen koltuğunda yer aldığı ve çocuk kitabından yola çıkarak beyaz perdeye uyarlanan ‘Ferdinand’ adlı animasyon filmde, arenada dövüşmektense tarlalarda çiçek koklamayı tercih eden bir boğanın öyküsüne yer veriliyor. Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde gösterimi yapılan filme aileler çocuklarıyla birlikte büyük ilgi gösterdi. Cumartesi günü saat 12.00 ve 15.00 olmak üzere iki ayrı seansta izleyicilerinin beğenisine sunulan film çocuklar tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.