Çocuklar için oyunları parka taşıdılar

Batman Belediyesi, toplumun farklı kesimlerine sunduğu kültür, sanat ve eğlence hizmetlerinin yelpazesini genişleterek, salon etkinliklerinin yanı sıra açık alanlarda da programlar gerçekleştirmeye devam ediyor.

Gündem Yayın: 12 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 12.11.2019 18:37:03
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Batman Belediyesi, toplumun farklı kesimlerine sunduğu kültür, sanat ve eğlence hizmetlerinin yelpazesini genişleterek, salon etkinliklerinin yanı sıra açık alanlarda da programlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen kültür sanat ve eğlence programları, kentin geneline yayılıyor.

Salih Özdemir Parkında düzenlenen eğlence programında çocuklar için müzikli ve yarışmalı oyunlar da hazırlandı. Programda çocuklara balon ve boyama kitapçıkları da dağıtıldı. Aylık etkinlikler kapsamında salon etkinlikleri olarak Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirdiği konser, sinema, tiyatro oyunlarının yanı sıra parklarda da çocuklar için eğlence programları organize etmeye devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.