Camideki muslukları çalıp ibrikleri ateşe verdiler

Yaşam Yayın: 31 Mayıs 2020 - Pazar - Güncelleme: 31.05.2020 13:33:38
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Batman'ın Kozluk ilçesinde bulunan Seyitler Camisinin muslukları hırsızlar tarafından çalındı. Aynı caminin ibriklerin ateşe verilmesinin ardından öfkelenen vatandaşlar, zanlıların bulunmasını istedi. Kozluk'ta kimliği belirsiz kişi ya da kişiler daha önce abdesthane musluklarını söküp çaldıkları Seyitler Camisinde bu kezde lavabolardaki ibrikleri ateşe verdi.

Lavabo kapılarının çakmakla yakıldığını ve birçok ibriğin yakılarak kullanılamaz hale getirildiğini gören mahalle sakinleri yapılanlara tepki gösterdi.  Bölge esnaflarından Sezer Aslan, "Geçen aylarda kimliği belirsiz kişiler, abdest aldığımız musluk başlıklarını çalmıştı. Şimdi ise halktan toplanan yardımlarla yaptırılan lavabo kapıları ve ibrikleri yakmışlar. Bunu yapanların ruh halini düşünemiyoruz. Bunu yapanlardan her türlü kötülük beklenir. Zanlıların bir an önce bulunmasını istiyoruz" dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.