Berko İlaç’tan kütüphane

Berko İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Berat Beran ve eşi Muazzez Beran, Batman’da bir kütüphane kurulmasına vesile oldu.

Yaşam Yayın: 12 Haziran 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 12.06.2019 16:13:26
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Berko İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Berat Beran ve eşi Muazzez Beran, Batman’da bir kütüphane kurulmasına vesile oldu. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Batman İMKB Belde İlkokulu’na bir kütüphane kazandıran Berko İlaç ve KAHEV Derneği çocukları kitaplarla buluşturdu. İMKB Belde İlkokuluna kazandırılan kütüphane hakkında konuşan Eczacı Berat Beran, “Okumaya ve edebiyata değer veren biri olarak, Batmanlı çocukları kitaplarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum. Başarılı ve sağlıklı yarınlar, çocuklarımızın eğitimi ile başlar” dedi. Eczacı olmanın yanı sıra yazar da olan Eczacı Berat Beran’ın ‘Henek’ ve ‘Henek II’ adında iki mizah kitabı, ‘Güle Güle Sevgili Arkadaşım’ adında bir romanı, ‘Asmin’ ve ‘Asmin 2’ adında iki şiir kitabı bulunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.