Belediyede eski hükümlülerin kura heyecanı

Batman Belediyesi, yasa gereği kadrosuna alacağı 3 hükümlüyü belirlemek için noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirdi.

Yaşam Yayın: 10 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 10.05.2018 13:34:22
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

 Belediyede boş bulunan 3 hükümlü kadrosu için Batman İş Kur Müdürlüğüne başvuranlar arasından gönderilen isimler noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Belediye konferans salonunda yapılan kura çekimine Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere açılan 2 kontenjana 405 kişi başvuruda bulunurken 1 Havuz operatörü kontenjanına da 3 kişi başvuruda bulundu. Yapılan kura çekimi sonrasında mülakata girecek adaylar noter huzurunda belirlendi. Belirlenen 3 asil ve 3 yedek aday 18 Mayısta yapılacak mülakattan sonra gerekli işlemlerinin tamamlanmasından sonra iş başı yapacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.