Belediye memurlarında SDS sevinci

Kozluk ve Kayapınar Belediyelerinde görev yapan memur ve sözleşmeli çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılmasını öngören Sosyal Denge Tazminatı (SDS) Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Batman İl Başkanı Diyaddin Demirhan ve Kozluk Belediye Başkanı Ayhan Eren arasında imzalandı.

Yaşam Yayın: 16 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 16.07.2019 14:18:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kozluk ve Kayapınar Belediyelerinde görev yapan memur ve sözleşmeli çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılmasını öngören Sosyal Denge Tazminatı (SDS) Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Batman İl Başkanı Diyaddin Demirhan ve Kozluk  Belediye Başkanı Ayhan Eren arasında imzalandı. Kayapınar Belediyesi adına Kayapınar Belediye Başkanı Samir Özhan ile Sosyal Denge Tazminatı  sözleşmesi sendika üyelerinin katılımıyla imzalandı. Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanı Diyaddin Demirhan, sözleşme imzalama aşamasında gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Kozluk  Belediye Başkanı Ayhan Eren’e teşekkür ederek sözleşmenin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu. Kozluk Belediye Başkanı Ayhan Eren, çalışanların özlük haklarını verme konusunda herhangi bir terettüd yaşamayacaklarını belirterek, sözleşmenin memurlara hayırlı olmasını dileğinde bulundu. Kayapınar Belediye Başkanı Samir Özhan, “Sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum. Personellerimize hak ettiği değeri vermek boynumuzun borcudur” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.