Bayan futbol takımında hedef şampiyonluk

2018-2019 Sezonu için çalışmalarını sürdüren 1955 Belediyespor bayan futbol takımı ligdeki rakiplerinin belli olduğu fikstür çekildi.

Yayın: 22 Ekim 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 22.10.2018 17:46:13
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Çekilen fikstürde Belediyespor  Bayan Futbol takımı Siirt Hasbeyspor, Batman Karşıyakaspor, Muş Malazgirtspor, Eruhspor ve Yüksekovaspor ile aynı grupta yer aldı. 3.Ligde Batman’ı başarılı bir şekilde temsil eden Belediye Bayan Futbol takımında hedef, şampiyonluk ipini göğüslemek. Son yıllar da ligi domine eden ve rekorlar kırarak gruptan şampiyon çıkan Belediye bayan futbol takımı, geçtiğimiz sezonki kadrosunu korudu. Yeni sezonda alt yapıdan bir çok futbolcuyu da kadrosuna katan belediye Bayan Futbol takımı, şampiyonlukla beraber yeni bir jenerasyonu da bayan futboluna kazandırmayı amaçlıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.