BATSO'nun resmi açılışı yapıldı

BATSO hizmet binasının açılışı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu katılımıyla gerçekleşti.

Yaşam Yayın: 15 Aralık 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 15.12.2021 12:10:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Valilik ziyaretinin ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Vali Hulusi Şahin ile birlikte Batman Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yaptırılan  TOBB Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi ve öğrenci yurdunun açılış törenine katıldı. Açılış törenine; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir ve  çok sayıda davetli katıldı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak 20 milyonluk yatırımla, bugünkü miktarla bunu gerçekleştirdik. İkincisi de Batman Ticaret ve Sanayi Odasının bu muhteşem binasının açılışını yapmaktı. Sağ olsun sayın bakanımız Batman’a gidiyorum, beraber gidelim deyince biz de binanın açılışını yapmak için gidelim beraber açılışını yapalım sayın bakanım dedik. BATSO Başkanıma, yönetim kuruluna, meclis başkanı ve meclisine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Bu bir vizon işi. Batman’ın en güzel caddesinde en güzel hizmet binasının açılışını gerçekleştirdikleri için kendilerine Türk özel sektörü adına teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.