Batman Lisesi ismine kavuştu

Gündem Yayın: 17 Kasım 2019 - Pazar - Güncelleme: 17.11.2019 11:43:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

1968 Yılında eğitime kapılarını açan ve on binlerce öğrencinin yetiştiği Batman'ın ilk lisesi Batman Lisesi, 'Batman Turgut Özal Lisesi' olarak değişen adı yeniden değişerek Batman Lisesi tabelasına kavuştu. Yapılan kampanyalar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Batmanlı  Giresun Vali  Yardımcısı  Dr. Hasan Tanrıseven'in girişimleri sonuç verdi. Bir süre önce Batman'a ziyaretleri sırasında konuya yeşil ışık yakan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk isim değişikliğine onay verdi. Hafta sonu tabelası asılan Batman Lisesi ismi binlerce mezunu ve Batmanlılar tarafından sevinçle karşılandı.

“AZMİN ZAFERİ”

Batman Lisesi okulunun mezunlarından Giresun Vali  Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven ve mezunların, Batman Lisesi isminin verilmesi çalışması başarıyla sonuçlandı. Tanrıseven’in öncülüğünü yaptığı mezunlar, Batman Lisesi’nin yeniden ismine kavuşmasını kutladı. Tanrıseven, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şunları kaydetti; “Efsane geri döndü. Tabela bugün asıldı. İki buçuk yıldan bu yana verdiğimiz mücadele sonunda Batman Lisesi yeniden eski ismine kavuştu. Hayırlı olsun.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.