Batman’ın 579 öğretmen açığı var

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bilgi amaçlı olarak paylaşılan “İl Geneli Öğretmen İhtiyaçları” listesinde kentteki okullarda 579 öğretmen açığı olduğu belirlendi.

Yaşam Yayın: 21 Temmuz 2020 - Salı - Güncelleme: 21.07.2020 17:04:20
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bilgi amaçlı olarak paylaşılan “İl Geneli Öğretmen İhtiyaçları” listesinde kentteki okullarda 579 öğretmen açığı olduğu belirlendi. Türkiye’nin 81 İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün talepleri doğrultusunda yapılan öğretmen atamaları için Bakanlığın bütçesi doğrultusunda atamaya karar veriliyor. Yeterli öğretmen olmadığı için kentteki bütün okullarda boş bulunan öğretmen kadrolarındaki dersler ek ders karşılığı diğer öğretmenler tarafından verilmekte. Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da web sitesinde yayınlanan “İl Geneli Öğretmen İhtiyaçları” listesinde kentte toplam 579 öğretmene ihtiyaç olduğu belirlendi. Ayrıca Batman’da 669 okul ve kurum, 6 bin 180 derslik, 9 bin 33 öğretmen ve 168 bin 328 de öğrenci bulunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.