“Batman halkına hizmete adayım”

Ak Parti Milletvekili aday adayı Edip Alan, “Halka hizmet, Hakka hizmet” anlayışı içerisinde insanlığa hizmet için, daha gelişmiş ve müreffeh bir Türkiye, daha bayındır bir Batman için kutlu yola çıktıklarını söyledi.

Siyaset Yayın: 13 Mayıs 2018 - Pazar - Güncelleme: 13.05.2018 12:19:13
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Doğru bildiklerini, Ak Partinin misyonu ve vizyonunu, projelerini anlatarak ve bu projeleri uygulamak için halkın karşısına çıktıklarını ifade eden Alan, şöyle devam etti : “Türkiye son 15 yılda Ak Parti iktidarı ile birlikte her alanda çağ atlamış ve dünyada söz sahibi bir ülke olmuştur. Hedef 2023 sloganı ile ‘Yeni Türkiye, güçlü Türkiye, dünyada lider ülke Türkiye’ için mücadele eden Ak kadroların bir neferi olarak, bu kutsal ve asil mücadelenin içinde yer almak ve milletime hizmet için, Ak Partiden Batman Milletvekili aday adayıyım. Ak Parti milletimizin umudu ve güvencesidir.  Biz doğru bildiklerimizi, Ak Partinin misyonu ve vizyonunu, projelerini anlatarak ve bu projeleri uygulamak için halkımızın karşısına çıkıyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.