“Batman’da tekstil sektörü bir fidandır”

Batman Tekstil Sanayi İşadamları Derneği (TEKSİAD) yönetim kurulu üyeleri Batman Valisi Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 17:08:51
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Dernek hakkında bilgi veren Öztürk, “Yeni bir derneğiz, kısa sürede 100’e yakın üyemiz oluştu. Şehrimiz de dağınık halde bulunan tekstilci sektörünü bir çatı altında toplama gereksiniminden dolayı bu derneği kurduk” dedi. Batman ekonomisinin en önemli sektörü olan tekstile verdiği önemden ve desteklerinden dolayı dernek yönetimi tekstilciler adına Vali Şahin’e plaket verdi. Vali Şahin, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Batman’da tekstil sektörünün bir fidan olduğunu bu fidanın kökleşmesi, büyümesi ve gelişmesi gerektiğini bunun içinde gerekli çalışmaların yapıldığını ayrıca tekstille ilgili çalışmalarda derneğin önemli bir muhatap olacağını söyleyerek TEKSİAD’a çalışmalarında başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.