BATMAN BELEDİYESİ, AVRUPA KUPALARINDA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Batman’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Masa Tenisi Türkiye Süper Ligi 4. Etabında, 1955 Batman Belediye Spor Bayan Masa tenisi takımı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni 4-2 mağlup ederek Play Off final grubuna kalma başarısı gösterdi.

Yayın: 04 Mart 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2019 18:14:57
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

Ligi ilk 8 takım içerisinde bitirdiği için Türkiye’yi Avrupa Kupalarında temsil etme hakkı kazanan 1955 Batman Belediyespor, Masa Tenisi Avrupa ETTU Kupasına ön eleme turundan başlamayı da garantiledi. İlk defa yer aldıkları Türkiye Bayanlar Süper Ligi’nde, Play Off  final grubuna kalma başarısı gösterdikleri için çok mutlu olduklarını söyleyen 1955 Batman Belediye Spor Antrenörü Recep Bezenmiş, kendilerine bu başarıda desteğini esirgemeyen 1955 Batman Belediye Spor Başkanı Murat Şahin’e teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.