‘Basın toplumun sesidir’

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebeti ile mesaj yayınlayan Batman Medya Mensupları Cemiyeti (BAMMED) Başkanı Mehmet Salih Özcan, “Gazeteci arkadaşlarımı toplumun yararını gözetmede hassas olmaya çağırıyorum” dedi.

Yaşam Yayın: 12 Ocak 2020 - Pazar - Güncelleme: 12.01.2020 14:22:35
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebeti ile mesaj yayınlayan Batman Medya Mensupları Cemiyeti (BAMMED) Başkanı Mehmet Salih Özcan, “Gazeteci arkadaşlarımı toplumun yararını gözetmede hassas olmaya çağırıyorum” dedi. Gazetecilerin her şeyden önce basın ahlakına riayet etmesi gerektiğini vurgulayan Batman Medya Mensupları Cemiyeti Başkanı Mehmet Salih Özcan, gazetecilerin sorumluluğunun bilincinde olması gerektiğini kaydetti. Gazeteci görevinin halkı doğru, tarafsız, dürüst bir şekilde aydınlatmak olduğunun altını çizen Özcan, “Basın ahlakına riayet etmeden, ilkeli ve dürüst davranmadan, çoğu defa taraflı ve masa başı hazırlanan haberler ülkemize, toplumumuza büyük zararlar veriyor. Gazeteciler toplumla yetkililer arasında köprü görevi görebilir, sorunların çözümü konusunda ciddi katkı sağlayabilirler. Basın toplumun sesidir. Bu sesin kısılmaması için yetkililer destek vermeli" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.