Bakımdaki okulları inceledi

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, inşaatı biten okul ve bakım onarımı devam eden okul binalarını gezdi incelemelerde bulundu.

Yaşam Yayın: 27 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 27.08.2019 11:19:26
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, inşaatı biten okul ve bakım onarımı devam eden okul binalarını gezdi incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdür Mahmut Kurtaran, 2019-2020 eğitim -öğretim sezonuna yetiştirilmek için yapımı biten ve donanım çalışmalarına başlanan Cemil Meriç İlkokulu ve 19 Mayıs Spor Kompleksi yanında yapımı biten ve geçici kabulü yapılan okul binalarını gezdi okulların son durumu hakkında bilgi aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, Cemil Meriç İlkokuluna kayıt için gelen veli ve çocuklarla bir süre sohbet edip çocuklara kitap hediye etti. İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, daha sonra o bölgede bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği okulları da gezerek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı çalışmaların zamanında bitirilmesini istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.