Avrupa üçüncüsü atlet ödüllendirildi

TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir, Avrupa 3. olan milli atlet Ruken Tek’i makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Yayın: 29 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 29.07.2019 10:59:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir, Avrupa 3. olan milli atlet Ruken Tek’i makamında kabul ederek ödüllendirdi. 7 Temmuz Pazar günü İsviçre Alpleri’ndeki Zermatt’ta gerçekleşen 18. Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonası’nda milli takım forması ile U20 kadınlar kategorisinde koşan Petrolsporlu Ruken Tek, Avrupa üçüncüsü olmuştu. Ödül töreninde Kulüp Başkanı Mustafa Demir’e Atletizm’e katkılarından dolayı İl Temsilcisi Ufuk Başkut tarafından milli takım forması hediye edildi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ödül töreninde konuşan Kulüp Başkanı Mustafa Demir, “Altyapımızdan antrenörlerimiz tarafından yetiştirilen Ruken’in başarısı bizleri sevindirmiştir. Kendisini ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Başarılı milli atletimiz diğer sporcular için rol model olmuştur. Petrolspor bir okuldur, bu okulda iyi eğitim gören sporcular elde ettikleri başarılar küçümsenemez. TPAO olarak Petrolspor kulübümüze her türlü desteği 1960 yılından bu yana vermekteyiz. Verilen desteğin sportif başarının yanı sıra eğitimlerine de sirayet ettiğine tanık olmaktayız. Altyapımızdan yetişen yüzlerce sporcumuzun öğretmen, antrenör, spor yöneticisi olarak kamu kurumlarında işe girmeleri ve gençlerimizi yetiştirmeleri bizleri sevindiriyor. TPAO olarak kulübümüze her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.