AVRUPA ŞAMPİYONASINA BATMAN DAMGASI

Beyaz Rusya’da bulunan Belarus’un Gomel kentinde yapılan büyükler Avrupa Güreş şampiyonasına Batman bir hakem ve bir sporcu ile katılarak elde ettikleri başarılarıyla turnuvaya damga vurdular.

Yayın: 07 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 07.11.2019 16:58:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyaz Rusya’da bulunan Belarus’un Gomel kentinde yapılan büyükler Avrupa Güreş şampiyonasına Batman bir hakem ve bir sporcu ile katılarak elde ettikleri başarılarıyla turnuvaya damga vurdular. 67 kiloda Sinan Sadak Avrupa ikincisi olarak Türkiye’ye gümüş madalya kazandırdı. Sadak, 2020 yılında Trabzon'da yapılacak Dünya şampiyonası kotasını da Avrupa ikincisi olarak aşmayı başardı. Müsabakalara başarılı güreşçi Sinan Sadak’ın yanı sıra uluslararası hakem olarak katılıp Türkiye’yi temsil eden polis memuru Batman Güreş İl Temsilcisi Ertan Çelik ise başarılı maçlar yöneterek Batman’ ve Türkiye’yi gururlandırdı.

“ÇALIŞMAMIZIN MEYVELERİNİ ALIYORUZ”

Batman Güreş il temsilcisi ve Uluslararası Güreş Hakemi Ertan Çelik; “Batman'da güreş antrenörleri ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ile yaptığımız planlı ve koordineli çalışmamızın meyvelerini alıyoruz.  Batman güreşi ülkemizi ve bayrağımızı daha birçok şampiyonada temsil edecektir ve madalyalar kazandıracaktır. Batmanlı sporcuları güreş branşına kazandırmaya ve uluslararası platformlarda yarıştırmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ise, derece yapan Sinan Sadak ve Uluslararası güreş hakemi ve aynı zamanda il temsilcisi Ertan Çelik’i tebrik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.