ATAKOL, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Muay-Thai Federasyonu’nun 2019 faaliyet programında yer alan Minik ve Yıldızlar Türkiye şampiyonasında Batman’ı temsil eden Gençlik Spor Kulübünün lisanslı oyuncusu Ersin Atakol, 54 kiloda Türkiye 3. cüsü olmayı başardı.

Yayın: 10 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 10.07.2019 13:55:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Muay-Thai Federasyonu’nun 2019 faaliyet programında yer alan Minik ve Yıldızlar Türkiye şampiyonasında Batman’ı temsil eden Gençlik Spor Kulübünün lisanslı oyuncusu Ersin Atakol, 54 kiloda Türkiye 3. cüsü olmayı başardı. 81 ilden yaklaşık 800 sporcunun katılım sağladığı şampiyonada Batman’dan katılım sağlayan Atokol, büyük bir başarıya imza attı. Ersin Atakol’un antrenörü Cihan Kalık, Türkiye üçüncülüğü ile yetinmeyeceklerini belirterek, önce birincilik ve ardından da Avrupa dereceleri elde etmek istediklerini söyledi. Antrenör Kalık; “Batman’a Türkiye dereceleri hediye ettiğimiz için mutluyuz. Gençlik Sporun lisanslı oyuncusu olan Ersin Atakol şansız bir şekilde üçüncü oldu. Önümüzdeki maçlarda Allah’ın izniyle Türkiye birinciliğini kimseye kaptırmayacağız. Bunun içinde çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Bize her türlü konuda destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Halil Eren’e ve emeği olanlara teşekkür ederim” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.