ASKON 'DAN KAN VE PLAZMA BAĞIŞI

Pandemi sürecinde düşen kan bağışı konusunda farkındalık oluşturmak için harekete geçen ASKON Batman Şubesi, Kızılay'a kan ve plazma bağışında bulundu.

Gündem Yayın: 06 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 06.09.2020 13:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Pandemi sürecinde düşen kan bağışı konusunda farkındalık oluşturmak için harekete geçen ASKON Batman Şubesi, Kızılay'a kan ve plazma bağışında bulundu. Kızılay Batman Kan Merkezi'nin, koronavirüs salgını nedeniyle azalan kan stoklarının yeniden istenilen seviyelere gelmesi için yaptığı çağrılar Batmanlılar tarafından karşılıksız bırakılmıyor. Kızılay Batman Kan Merkezi'ne giderek kan ve plazma bağışında bulunan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği  Batman Şubesi Başkanı M. Selman Nasıroğlu ve yönetim kurulu üyeleri herkesi bu süreçte Kızılay'a destek vermeye çağırdılar. Kan vermeye gelen ASKON Batman Şubesi Yönetim Kuruluna Kızılay Batman Kan Merkezi Müdürü Dr Hakkı İpek yakın ilgi gösterdi. Ziyarette konuşan Kızılay Batman Kan Merkezi Müdürü Dr Hakkı İpek, korona virüse yakalanma kaygısı yüzünden salgın sürecinde kan bağışlarının azaldığını belirterek, "Biz burada her türlü tedbiri aldık. Kan bağışına gelecek vatandaşlarımızın hiçbir şüphesi olmasın Kan bağışının ne kadar hayati bir ihtiyaç olduğunu hatırlatarak, Batmanlıları kan vermeye davet ediyorum. ASKON Batman Şubesi'ne de gösterdiği bu örnek davranıştan dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.