Amatör Spor Kulüplerine malzeme desteği

İl Özel İdare bütçesi ile yapılan sentetik yüzeyli çim sahanın açılışı ve amatör spor kulüplere malzeme dağıtımı yapıldı 19 Mayıs spor tesislerinde 3 nolu sentetik çim sahada düzenlenen törene; Vali Ahmet Deniz, kamu kurum yöneticileri ve çok sayıda sporcu katıldı.

Yayın: 21 Ekim 2018 - Pazar - Güncelleme: 21.10.2018 14:11:20
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İl Özel İdare bütçesi ile yapılan sentetik yüzeyli çim sahanın açılışı  ve amatör spor kulüplere malzeme dağıtımı yapıldı 19 Mayıs spor tesislerinde 3 nolu sentetik çim sahada düzenlenen törene; Vali Ahmet Deniz, kamu kurum yöneticileri ve çok sayıda sporcu katıldı. Malzeme dağıtım töreni öncesi 19 Mayıs Spor tesislerinde İl Özel İdaresi tarafında 1 milyon bütçe ile yapılan 3. sentetik çim sahasının açılışını yapan Vali Deniz, sahanın hayırlı olması temennisinde bulundu. Valilik tarafından faaliyet gösteren 30 amatör spor kulübüne yaklaşık 250 bin lira değerindeki  malzeme dağıtım törenine katılan Vali Deniz,  spor kulüplerinin yönetici ve sporcularıyla bir araya gelerek, sporcularla bir süre sohbet edip  kendilerine başarılar diledi.

“SPOR YAPAN İNSAN,  YANLIŞA BULAŞMAZ”

Geleceğin teminatı olan çocukların ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesi için sporun çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Deniz,“Sporda önemli olan amatör ruhtur, bu nedenle amatör spor kulüplerini özellikle destekliyoruz. Çünkü genç bir nüfusumuz var.  Eğer bu genç nüfusumuzu gerçek anlamda spora yönlendirebilirsek Batmanlı gençlerimiz, Türkiye şampiyonu, avrupa ve dünya şampiyonu niye olmasınlar. 15 bin kişilik şehir stadı, olimpik yüzme havuzu ve atletizm pisti tamamlandı. Bu spor tesislerinin maliyeti yaklaşık 100 milyon liradır.  Bu da devletimizin spora ve Batman’a verdiği önemin bir göstergesidir” diye konuştu.

LİSANLI SPORCU SAYISI 17 BİN 800’E ÇIKTI

Batman’da sportif faaliyetlere destek veren kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür eden Vali Deniz, Batman’da 2 yıl önce 4 bin 600 lisanslı sporcu var iken, bu gün katlamalı bir yükselişle 17 bin 800 lisanslı sporcusu olduğunu ifade etti. Sporculara maçların centilmenlik havasında geçmesi temennisinde bulunan Vali Deniz, iki yıl önce başlatılan “Burası Batman Burada Küfür Yok” sloganına bağlı kalınmasını istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.