Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı

​Adalet Bakanlığı personel alımı hakkında açıklama yapan Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Besim Eviz, başvuruların 1-16 Temmuz arasında yapılacağını söyledi.

Gündem Yayın: 02 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 02.07.2019 12:59:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

​Adalet Bakanlığı personel alımı hakkında açıklama yapan Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Besim Eviz, başvuruların 1-16 Temmuz arasında yapılacağını söyledi. Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı. Adalet Bakanlığı Adliyelerde, Bakanlık merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 12 bin 731 personel alımı yapacak. Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Besim Eviz, personel alımının adalet.gov.tr adresinden yapılacağını belirtti. Adalet Bakanlığı’nın ülke genelinde 12 bin 731 personel alımı yapacağını, Batman için de alımlarının söz konusu olduğunu ifade eden Eviz, başvuruların 1-16 Temmuz arasında mesai bitimine kadar yapılacağını aktardı. İl bünyesinde Adalet Bakanlığı tarafından alınacak meslekler hakkında da bilgi veren Eviz; “İnfaz Koruma Memuru 470 kişi, Zabıt Katibi 13 kişi, Ceza İnfaz Kurumu Katibi 22 kişi, Mübaşir 8 kişi, İcra Katibi 2 kişi ve diğer branşlar olmak üzere toplam 519 personel alınacak. Başvuracak olan adayların sadece bir unvan için KPSS puan türlerinden 70 ve daha yukarı puan almış olma şartı var ve adaylar detaylı bilgiyi adalet.gov.tr adresinden öğrenebilirler. Aynı zamanda başvurular adalet.gov.tr adresinden yapılmaktadır” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.