75 Çiftçiye eğitim

Batman’ın Gercüş ilçesinde “KOBİ’ler Güçleniyor” projesi kapsamında Ziraat Odası Eğitim Çiftliğinde 75 çiftçiyle teşvik ve hibe programları hakkında eğitim verildi.

Yaşam Yayın: 10 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 10.05.2018 13:31:20
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

DİKA Uzmanı İbrahim Erin tarafından Gercüş’teki KOBİ’ler (esnaf, çiftçi, işletmelerin) hibe kredi ve desteklere nasıl başvurabilecekleri, destekleri ne şekilde alabileceklerine ilişkin sunumlar yapılarak çiftçilere eğitim verildi. Eğitim sonunda kursiyerlere katılım belgesi verildi. Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, “Türkiye’de ilk olan eğitim alanımızda meyvelerini vermeye başladı. Daha önce açtığımız kurslara birçok kişiye kurs verdik. Şimdi de devlet hibe ve desteklerinden faydalanıyoruz. Bu konuda çiftçilerimize eğitimler verdik” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.