324 VAKAYA KOŞUP 114 TEDAVİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

Batman Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayram’ında da dur durmak bilmeden sokak hayvanlarının imdadına koştu.

Yaşam Yayın: 13 Haziran 2019 - Perşembe - Güncelleme: 13.06.2019 16:51:45
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Batman Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayram’ında da dur durmak bilmeden sokak hayvanlarının imdadına koştu. Ramazan Bayramı tatili boyunca vatandaşlardan gelen 324 şikâyeti değerlendiren Belediye Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yardıma muhtaç sokak hayvanlarının imdadına yetişerek gerekli bakım ve müdahalelerde bulundu. Vatandaşlardan gelen ihbarları anında değerlendiren ekipler, Batman’ın farklı yerlerinde hastalanan ve yaralanan sokak hayvanlarına müdahale etti. Belediye Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Hayvan bakımevine nakledilen 114 hayvanın bakım ve tedavisini gerçekleştirdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.