120 Dev adam ağırlandı

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliğinin birlikte organize ettiği 12 Dev Adam Doğu Grubu Basketbol Şampiyonası Batman’da oynandı.

Yayın: 05 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 05.05.2019 14:19:23
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliğinin birlikte organize ettiği 12 Dev Adam Doğu Grubu Basketbol Şampiyonası Batman’da oynandı. 3-5 Mayıs tarihleri arasında yapılan şampiyonaya Batman, Mardin, Gaziantep, Hakkâri, Van, Malatya, Şırnak ve Diyarbakır takımları toplamda 120 sporcu ile katılım sağladı. 19 Mayıs Spor Salonunda 3 gün süren 12 DABO’lar Doğu Grubu şampiyonasında zevkli ve heyecanlı maçlar oynandı. Müsabakaları yakından takip edip izleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi. Basketbol İl Temsilcisi Remzi Boztepe ise, anlamlı ve güzel bir organizasyonu alınlarının akıyla bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, destek olanlara teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.