DEMİRHAN'DAN İŞLETMELERE DESTEK SÖZÜ

İşletmelerin faaliyetlerini sürdürürken mevzuat ve vergi yükümlülükleri karşısında çeşitli sorunlarla karşılaşabildiğine dikkat çeken Demirhan, bu süreçlerde profesyonel desteğin önem taşıdığını ifade etti.

Yaşam Yayın: 03 Kasım 2026 - Salı - Güncelleme: 03.11.2026 13:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BATSO İstişare Grubu Başkan Adayı Bayram Demirhan, Batmanlı iş insanlarının vergisel ve muhasebesel konularda yaşadığı sorunlara çözüm üretmek amacıyla yeni bir hizmeti hayata geçireceklerini açıkladı. Demirhan, BATSO bünyesinde Yeminli Mali Müşavir hizmeti sunarak oda üyelerinin mali konularda profesyonel danışmanlık ve destek almasını sağlayacaklarını belirtti. Planlanan hizmetle işletmelerin vergi, muhasebe ve mali mevzuat alanlarında karşılaştıkları sorunların çözümüne katkı sunulması hedefleniyor. İşletmelerin faaliyetlerini sürdürürken mevzuat ve vergi yükümlülükleri karşısında çeşitli sorunlarla karşılaşabildiğine dikkat çeken Demirhan, bu süreçlerde profesyonel desteğin önem taşıdığını ifade etti. BATSO üyelerinin mali konularda ihtiyaç duydukları bilgi ve danışmanlığa daha kolay ulaşabilmelerini amaçladıklarını kaydeden Demirhan, sunulacak hizmetin iş dünyasına katkı sağlayacağını dile getirdi.Batman ekonomisinin gelişmesinde işletmelerin güçlenmesinin önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Demirhan, “Güçlü bir Batman ekonomisi ancak güçlü işletmelerle mümkündür” anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti. BATSO'nun yalnızca iş dünyasının sorunlarını dile getiren değil, aynı zamanda bu sorunlara somut çözümler üreten bir kurum olması gerektiğini ifade eden Demirhan, üyelerin ihtiyaçlarını esas alan bir hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.