‘ÇAMLITEPE HİZMET GÖRECEK’

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Belediye Başkan adaylarının yanı sıra mahalle muhtar adayları da sahadan ayrılmıyor.

Yaşam Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 15:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Belediye Başkan adaylarının yanı sıra mahalle muhtar adayları da sahadan ayrılmıyor. Batman'ın 49 mahallesinde yaklaşık olarak 750 muhtar adayı yarışacak. Çamlıtepe Mahallesinden muhtar adayı olan Mehmet Tarhan, mahalleye hizmet etmek için aday olduğunu açıkladı. Muhtar adayı Tarhan, ''Mahallenin artı ve eksilerini biliyorum. Ne yazık ki Çamlıtepe’ye bugüne kadar arzu edilen hizmetler verilememiştir. Biz de bu eksiklikleri ekibimizle birlikte tek tek not almış durumdayız. Seçildiğimizde bu eksiklikleri tamamen gidereceğiz. Kentin örnek mahallesi olan mahallemiz için seçmenlerimizden destek bekliyorum'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.