“BATMAN'A HİZMET İÇİN ADAY OLDUM"

“BATMAN'A HİZMET İÇİN ADAY OLDUM"

Yaşam Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 22:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Seçime sayılı günler kala Belediye Başkan adayları saha çalışmalarına son hız devam ediyor. İYİ Parti Batman Belediye Başkan adayı Abdullah Polat, Batman halkına hizmet etmek için aday olduğu açıkladı.

“BATMAN'I İYİ BİLİYORUM”

Seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret eden İYİ Parti Batman Belediye Başkan adayı Abdullah Polat, “Batman'da 90'lı yıllarda kamu görevi yaptım. Kentimiz hakkında bilgi sahibiyim. Bu kentin eksi ve artılarını çok iyi biliyorum. Bir çok akademisyen arkadaşlarımla birlikte bu şehrin sorunlarını masaya yatırdık. Önceliklerimiz arasında Batman'ın başlıca sorunu olan trafik, yeşil alanlar, sosyal donatılar ve spor alanlarını çoğaltmak olacak. Ayrıca Batman'da gençlik arasında kangrenleşen uyuşturucu bağımlılığı sorununu açacağımız rehabilitasyon merkezleriyle gidermeye çalışacağız. Yapacağımız başlıca hizmetlerin başında Esentepe mevkiinden Emekli TOKİ'ye kadar hafif raylı sistem sayesinde kentin trafik sorununu çözmek başlıca hedefimiz olacak. Kent merkezindeki bir çok mahalleyi kentsel dönüşüm projesi kapsamına alacağız'' diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.