Batman Milletvekili listesi değişebilir !

14 Mayıs'ta Yurt genelindeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde çoğunluk sağlanamazken bir ihtimalle yeniden yapılması beklenirken Batman'da kesin olmayan sonuçlarla beraber YSP 4, AK Parti ise 1 Milletvekili olarak belirlenmişti.

Gündem Yayın: 15 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 15.05.2023 12:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Google News

14 Mayıs'ta Yurt genelindeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde çoğunluk sağlanamazken bir ihtimalle yeniden yapılması beklenirken Batman'da kesin olmayan sonuçlarla beraber YSP 4, AK Parti ise 1 Milletvekili olarak belirlenmişti.  Kesin olamamakla  beraber oy sayımının devam etmesi ve yurt dışı oylarının dağılımının ardından YSP 3, AK Parti 2 olarak değişti. Son dakika gelişmelerine HÜDAPAR kontenjanından AK Parti listesinde 2. sıra Milletvekili adayı Serkan Ramanlı'nın Meclise taşınacağı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.