ALTIN VE DÖVİZ REKORA GİDİYOR

Yurt içi piyasalarda etkili olacak ve piyasaların ilgi odağı olan faiz kararı beklentisi döviz ve altında yine yükselişe neden oldu.

Gündem Yayın: 18 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 18.07.2023 13:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Yurt içi piyasalarda etkili olacak ve piyasaların ilgi odağı olan faiz kararı beklentisi döviz ve altında yine yükselişe neden oldu. Perşembe günü açıklanacak kararı öncesi tüm yurtta olduğu gibi Batman'da da döviz ve altında yükseliş devam ederken, kuyumcu esnafları ve vatandaşlarda şaşkınlık içerisinde. Kuyumcu esnafı, ''Güne yine yükseliş haberleriyle uyandık. Vatandaş yaklaşık olarak 1 aydan beri dolar alıyor. Düğün sezonu olmasına rağmen kimse altın almıyor. Altının yükseleceği elbette sürecek. Durum böyle devam ettiği taktirde bir çok kuyumcu işini devam ettiremeyecek, şu an işi bırakma noktasındayız'' dedi. Perşembe günü açıklanacak faizler öncesi dolar kuru 27 bini aşarken, çeyrek altın fiyatı 2 bin 800 liradan işlem gördü

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.