21 Nisan'da ‘Mevlid-i Nebi’ etkinliği yapılacak

21 Nisan'da ‘Mevlid-i Nebi’ etkinliği yapılacak

Yaşam Yayın: 15 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.04.2024 13:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, Pazar günü Batman'da yapılacak olan "Cihad Önderi Hz. Muhammed (sav)" temalı "Mevlid-i Nebi" etkinliği öncesi basınla bir araya gelerek bilgilendirmelerde bulundu.

Yerel ve ulusal basın temsilcilerinin katıldığı toplantıda Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörü Feyzi Aydın açıklama yaptı. 21 Nisan Pazar günü otogar yanı Mevlid alanında saat 14.00'te "Mevlid-i Nebi" etkinliği düzenleyeceklerini aktaran Aydın, 5 gün boyunca, Batman'ın 6 noktasında etkinliğin tanıtımı için stantlar açacaklarını, etkinlik öncesi halka Peygamberin hayatını konu alan kitap dağıtacaklarını belirtti. Halkı etkinliğe davet eden stantlar açacaklarını dile getiren Aydın, bu konuda basının da desteklerini beklediklerini kaydetti. Şehrin dört bir tarafına billboard, dijibord, afiş ve etkinliğe davet eden brandalar astıklarını belirten Aydın, halkın Pazar günü yapılacak etkinliğe gelebilmesi için şehrin 24 farklı noktasında ücretsiz araç kaldıracaklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.