ZİLEK KÖPRÜSÜ GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Geçtiğimiz aylarda etkili olan yağışlarla birlikte su seviyesinin yükselmesiyle sular altında kalan tarihi Zilek köprüsü yaz mevsimi ve suların çekilmesiyle birlikte yeniden gün yüzüne çıktı.

Yaşam Yayın: 03 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.07.2024 14:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Geçtiğimiz aylarda etkili olan yağışlarla birlikte su seviyesinin yükselmesiyle sular altında kalan tarihi Zilek köprüsü yaz mevsimi ve suların çekilmesiyle birlikte yeniden gün yüzüne çıktı. Veysel Eroğlu, Hasankeyf Barajı suları altında kalan Sinan Köprüsü yeniden güm yüzüne çıktı. Ilısu havzası baraj gölündeki su seviyesinin düşmesiyle gün yüzüne çıkan tarihi köprü kış aylarındaki yağmur suları ve baraj su seviyesinin yükselmesiyle sular altında kalmıştı. DDY'nin tarihi (Sinan-Zilek) köprüsü yaz aylarında suların çekilmesiyle yeniden gün yüzüne çıktı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.