YERLİKAYA'DAN ÇİĞKÖFTE USTASINA BİSİKLET JESTİ

Uzun yıllardan bu yana Gülistan Caddesinde çiğköftecilik yapan İdris Ekinci'ye İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Batman Valisi Ekrem Canalp’ten bisiklet jesti geldi.

Yaşam Yayın: 05 Ekim 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 05.10.2024 15:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Geçtiğimiz günlerde bisikleti çalındığı için videolu mesaj yayınlayarak hırsıza seslenen Batmanlı çiğköfte ustasına, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Batman Valisi Ekrem Canalp destek çıktı. Batman'da 30 yıldır çiğköfte ustalığı yapan 50 yaşındaki İdris Ekinci’nin bisikleti, evinin önünden çalındı. Ekinci, bisikletini çalan hırsıza ilginç bir video çekerek seslendi. Paylaştığı video sonrası Ekinci’ye Batman Valisi Ekrem Canalp tarafından bisiklet hediye edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya platformlarında yayınlanan video sonrası Ekinci’yi arayarak tezgahında bulunan tüm çiğköfteyi satın alarak Gülistan caddesinde girişindeki vatandaşlara dağıtıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.