Verimlilik Proje Ödüllerine başvuran Biosys Firması değerlendirmeye alındı

BIOSYS firması, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen “Verimlilik Proje Ödülleri’ne başvuruda bulundu.

Yaşam Yayın: 10 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 10.10.2024 13:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News
Firmanın verimlilik alanındaki projeleri, Kocaeli Üniversitesi ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nden bağımsız öğretim üyeleri tarafından ön değerlendirmeye alındı. Bağımsız akademik heyet, BIOSYS firmasında gerçekleştirdikleri ön değerlendirme sürecinde, firmanın verimlilik artırıcı projelerini yakından inceledi. Bu incelemeler, projelerin kamuoyuna tanıtılmasının yanı sıra, firmaların verimlilik alanında sağladığı katkıları görünür kılmayı ve yeni projelerin teşvik edilmesini amaçlayan Verimlilik Proje Ödülleri sürecinde önemli bir aşama olarak öne çıkmakta. Batman Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nün desteğiyle bu gibi çalışmalar, bölgedeki firmaların projelerini geliştirmeleri ve ulusal çapta daha fazla başarı elde etmeleri için önemli fırsatlar sunmakta. BIOSYS firması, teknoloji ve verimlilik alanındaki yenilikçi projeleriyle Verimlilik Proje Ödülleri’nde dikkat çekmeyi hedeflemekte.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.