VATANDAŞ KIŞLIK HAZIRLIĞINDA

VATANDAŞ KIŞLIK HAZIRLIĞINDA

Yaşam Yayın: 15 Eylül 2024 - Pazar - Güncelleme: 15.09.2024 12:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Yaz sezonunun sona ermesiyle birlikte Batman'da vatandaşlar kurutmalıklardan sonra konserve ve turşuluk hazırlığı için semt pazarlarına akın ediyor. Domates fiyatının 10 liraya kadar indiğini söyleyen pazarcı esnafı, fiyatların dip yaptığını söyledi.

JALAPENO BİBERİ 10 LİRA

Batman yöresinde yetişen acur ve turşuluklar kapanın elinde kalırken Antalya bölgesinde yetişen ve kilosu 10 liradan satılan Jalapeno biberi de vatandaşların vazgeçilmezi haline geldi. Sabahın erken saatlerinde pazara gelen sebzelerin başına toplanan vatandaşlar, en güzel ve fiyatları uygun turşuluk ve konservelik malzemelerini alma telaşında. Fiyatların çok uygun olduğunu belirten pazarcılar, nakliye ve işçilik fiyatlarından dolayı ayakta kalmaya direndiklerini ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.