BATMAN ÇAYI'NDA ACI SON

Batman’ın Balpınar beldesine bağlı Yeniköy mevkisinde Batman Çayı’na düşen kardeşini kurtarmaya çalışırken akıntıya kapılan 14 yaşındaki Tuba Dursun’un cansız bedenine ulaşıldı.

Yaşam Yayın: 27 Eylül 2026 - Pazar - Güncelleme: 27.09.2026 16:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Olay, cumartesi akşam saatlerinde Batman Çayı’nda meydana geldi. İddiaya göre Tuba Dursun’un kardeşi suya düştü. Kardeşini kurtarmak için suya giren 14 yaşındaki Tuba da akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle çocuklardan biri sudan çıkarılırken, Tuba için arama çalışması başlatıldı. İhbar üzerine bölgeye Jandarma, AFAD, Batman İtfaiyesi, UMKE ve S.O.S 911 Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, gece boyunca Batman Çayı’nda su içi ve kıyı hattında arama yaptı. Acı haber pazar sabahı geldi. Tuba Dursun’un cansız bedeni, suya düştüğü noktadan yaklaşık 200 metre ileride saat 08.30 sıralarında bulundu. Ekiplerin çalışmasıyla sudan çıkarılan Tuba’nın ölümü ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.