Vali Şahin, DİKA’dan brifing aldı

Vali Hulusi Şahin, Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Batman Yatırım Destek Ofisini ziyaret ederek, yöneticilerden yürütülen hizmetlere ilişkin brifing aldı.

Yaşam Yayın: 03 Ocak 2019 - Perşembe - Güncelleme: 03.01.2019 15:17:36
Editör -
Okuma Süresi: 28 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin, Dicle Kalkınma Ajansı  (DİKA) Batman Yatırım Destek Ofisini ziyaret ederek, yöneticilerden yürütülen hizmetlere ilişkin brifing aldı. DİKA Genel Sekreteri  Yılmaz Altındağ ve Batman Yatırım Destek Ofisi  uzmanları ile bir arayan gelen Vali  Hulusi Şahin, Batman’da  2018 yılında gerçekleştirdikleri  projeler ve yatırım destek programların yanı sıra 2019 yılında gerçekleştirecekleri proje ve programları  görüştüler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.