VALİ CANALP; “VALİLİĞİMİZİN KAPISI HERKESE AÇIK”

VALİ CANALP; “VALİLİĞİMİZİN KAPISI HERKESE AÇIK”

Yaşam Yayın: 13 Temmuz 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.07.2024 19:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vali Ekrem Canalp, kendisinden randevu talep etmek suretiyle görüşme talebinde bulunan vatandaşlarla Valilik toplantı salonunda düzenlenen Halk Günü vatandaş buluşmasında bir araya geldi.

‘HALK GÜNÜ’ TOPLANTISI YAPILDI

Toplantının açılışında konuşan Vali Canalp, “Valiliğimizin kapısı herkese açık. İstedik ki vatandaşlarımız sorun, sıkıntı ve taleplerini bize iletsinler. Bizler de elimizden geldiğince çözümü konusunda kendilerine yardımcı olalım” dedi. Konuşmasının ardından toplantıya katılan vatandaşlarla tek tek tanışarak sorun, şikâyet ve taleplerini dinleyen Vali Canalp; vatandaşlarca iletilen sorun, şikâyet ve istekleri not alıp, çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi. Halk Günü buluşmasına katılan vatandaşlar da, Vali Ekrem Canalp tarafından gerçekleştirilen toplantıda istek ve taleplerini Vali Canalp’a iletmiş olmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler. Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen vatandaş buluşmasına, vatandaşların yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, İŞKUR İl Müdürü, SGK İl Müdürü, Açık Kapı Şube Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.