''UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK''

''UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK''

Yaşam Yayın: 26 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 26.12.2023 14:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Batman Belediyesinin Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü’ne sağladığı araç töreninde konuşan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, ''Emniyetimiz ve jandarmamız Türkiye çapında gerçekten de dünyaya örnek teşkil edecek müthiş bir mücadele veriyor. Şu anda Avrupa'nın  30  ülkesinde yakalanan toplamına yakın uyuşturucu  Türkiye'de yakalanıyor'' dedi. 

EMNİYET VE JANDARMAYA ARAÇ DESTEĞİ

Batman İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı’na temin edilen araç teslim töreni Batman Valisi Ekrem Canalp'ın katılımıyla gerçekleşti. Batman Valiliği bahçesinde düzenlenen törene İl Emniyet Müdür Vekili Serkan Serin ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın katıldı. Araç teslim töreninde konuşan Batman Valisi Ekrem Canalp, “Emniyetimiz ve jandarmamız Türkiye çapında gerçekten de dünyaya örnek teşkil edecek müthiş bir mücadele veriyor,  vermiş olduğumuz bu mücadele uyuşturucuya karşıdır” dedi. Vali Canalp, ''Türkiye'nin sadece transit yollarda değil, kentlerinde de, şehirlerinde de kasabalarında da köylerine de yılmak usanmak bilmeyen çok iyi bir mücadele veriliyor. Bizler de Batman Belediyesi olarak yapılmış olan bu mücadeleye hem polisimizin, hem jandarmamızın yapmış olduğu bu mücadeleye iyi bir destek verelim istedik. Bu çerçeve içerisinde de 9 adet aracı polisimiz için biz temin ettik. Emniyet Genel Müdürlüğümüz de 4 araç da kendileri ilave etmek suretiyle 13 araç polisimize, gene aynı şekilde jandarmamıza 9 araç Batman Belediyesi olarak biz temin ettik. 5 aracı da Jandarma Genel Komutanlığımız temin etti. Dolayısıyla da toplam şu anda polisimize ve jandarmamıza uyuşturucu ile mücadelede etkin bir şekilde mücadele yapabilmelerini temin etmeleri için 27 tane ilave araç vermiş olduk'' diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.