Üstü açık otobüs durakları yolcuları mağdur ediyor

Batman Belediyesi'ne ait duraklarının üstünün açık olmasından dolayı vatandaşlar, çevredeki ağaç gölgelikleri ve işyerlerinin tente gölgelerinde beklemek zorunda kalıyor.

Yaşam Yayın: 05 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 05.08.2021 14:07:21
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News
 Vatandaşlar tarafından sıklıkla kullanılan durağın üstünün açık olması yolcuları mağdur ediyor. Eğitim ve Araştırma Hastanesi durağında otobüs bekleyen vatandaşlar, çevredeki ağaç gölgelikleri ve işyerlerinin tente gölgelerinde beklemek zorunda kalıyor. Batman'ın kavurucu sıcağında dışarı çıkmak zorunda kalan vatandaşlar duraklarda bile bekleyemez halde. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitmek zorunda kalan vatandaşlar Bölge durağında bekleyeceğine çevredeki işyerleri tenteleri ile ağaç gölgelerinde otobüs bekliyor. Hastane çıkışı ile çarşı merkezine gitmek isteyen vatandaşlar, ''Otobüs seferlerinin eksikliği, kliması çalışmayan araçların yanı sıra bekleme duraklarının üstü açık olması bizleri daha da sıkıntıya bırakmakta. Otobüsü saatini çevredeki ağaç ve işyerlerinin gölgelerinde bekliyoruz'' dediler.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.