Üniversitede öğretmenliğe dair söyleşi düzenlendi

Batman Üniversitesi Batı Raman Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonunda “Batman Üniversitesi Söyleşileri” kapsamında “Emekli Akademisyenlerle Öğretmenliğe Dair Söyleşi” düzenlendi.

Gündem Yayın: 25 Kasım 2021 - Perşembe - Güncelleme: 25.11.2021 10:51:38
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Batman Üniversitesi Batı Raman Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonunda “Batman Üniversitesi Söyleşileri” kapsamında “Emekli Akademisyenlerle Öğretmenliğe Dair Söyleşi” düzenlendi. Batman Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Yılmaz, emekli Öğretim Görevlisi Ekrem Kaya ve emekli Öğretim Görevlisi Cemil Manap’ın konuşmacı olarak katıldığı söyleşiye Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe ile Prof. Dr. Necmettin Sezgin, dekanlar, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve görevleri başında şehit düşen öğretmenlerin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından üniversite tarafından hazırlanan günün anlam ve önemini belirten videonun izlenmesi ile birlikte söyleşiye geçildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.