''TÜRKİYE'NİN BİRİNCİ PARTİSİYİZ''

''TÜRKİYE'NİN BİRİNCİ PARTİSİYİZ''

Yaşam Yayın: 05 Mayıs 2024 - Pazar - Güncelleme: 05.05.2024 14:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

31 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk kez basınla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Hüseyin Yaşar, süreçle ilgili bir takım değerlendirmelerde bulundu. Seçim öncesi ve sonrasını değerlendiren (PMÜ) Hüseyin Yaşar, "Türkiye'nin birinci partisiyiz" dedi. 
CHP İl Başkanlığının düzenlediği basın toplantısına  CHP PM üyesi Hüseyin Yaşar, CHP Batman il Başkanı Adnan Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Hasan Sünük,  Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Tekin ve partililer katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve değerlendirmelerde bulunan  CHP PM üyesi  Hüseyin Yaşar, “ 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden sonra partimiz  Türkiye’de birinci oldu. Hedefimiz önümüzdeki seçimlerde Batman’da AK Partinin kazanmış olduğu iki milletvekilliğini geri almak. Halkımız bize bir kredi açtı, biz de bu krediyi halkımıza hizmet olarak kullanacağız. Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisinde yaşanan değişim, ilk seçimde Cumhuriyet Halk Partisini birinci parti yapmıştır'' dedi.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.