Sıcaktan bunalan hayvanlarını serinletiyorlar

Batman’ın Gercüş ilçesinde hava sıcaklıkların yükselmesiyle hem çocuklar hem de hayvan sahipleri hayvanlarıyla birlikte çeşmelere akın edip serinliyor.

Yaşam Yayın: 24 Haziran 2021 - Perşembe - Güncelleme: 24.06.2021 15:20:02
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Google News

Batman’ın Gercüş ilçesinde hava sıcaklıkların yükselmesiyle hem çocuklar hem de hayvan sahipleri hayvanlarıyla birlikte çeşmelere akın edip serinliyor. Sıcaktan bunalan çocuklar ve hayvanlarını sıcak havanın etkisinden korumak isteyen vatandaşlar onları kendi yöntemleriyle serinletmeye çalışıyor. Hava sıcaklığının 40 dereceye yaklaştığı Gercüş’te vatandaşlar hayvanlarını sıcak havanın olumsuz etkisinden korumak için değişik yöntemlere başvuruyor. Hayvanlarını bunaltıcı sıcaklardan korunmak isteyen vatandaşlar Pınarbaşı Mahallesinde bulunan tarihi Tela Çeşmesinde yıkayarak serinletiyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.